Over Puck

Aangenaam, Puck hier! 30 jaar jong. Na wat omzwervingen ben ik 2,5 jaar geleden weer terecht gekomen in mijn geboortestad Den Bosch en woon ik inmiddels midden in het gezellige centrum. Ik ben een enthousiaste, proactieve en ondernemende marketing- en communicatieprofessional, met een diversiteit aan interesses en een hoofd vol ideeën. Leergierig, communicatief sterk en een talent voor plannen en organiseren. Na een studie Taalwetenschap en een aantal jaren marketing- en communicatie-ervaring, heb ik in oktober 2019 een wens in vervulling laten gaan door als freelancer te starten.

 

Waar ik blij van word?

Meedenken, plannen maken, teksten schrijven, ideeën uitwerken, doelen stellen, organiseren en uitvoeren. Jij niet? Of heb je er gewoonweg te weinig tijd voor? Ik help je graag!

 

En verder?

Verder word ik erg blij van eten (glutenvrij, dat dan weer wel). Zo word ik graag wakker gemaakt voor witte asperges met ham, ei en botersaus, een bord risotto of gele M&M’s. Ik lees graag en kijk informatieve docu’s. Verder bezoek ik met veel plezier verschillende steden, doe ik wekelijks een dansje en hou ik van koken (en het op eten dus).

 

En jij?

Kom je tijd te kort, ben je nu onnodig druk of zoek je (tijdelijke) vervanging voor een marketing- en communicatiefunctie? Kortom: zoek je een professional om diverse marketing- en communicatiewerkzaamheden uit handen te nemen? Laten we vrijblijvend kennismaken!